Extra’s


Bij de huur van de zaal Acapella kunt u het volgende bij boeken:

Drinken
Koffie, thee, water en wat lekkers
Prijsindicatie: €5,- p.p.

Lunch
Uiteraard kazen van eigen erf, vleeswaren, zoet, kruidkoek en heerlijk vers speltbrood van de lokale bakker. Verse melk en karnemelk.
Prijsindicatie: €15,- p.p.

kazen lunchtafel IMG_1100

Borrel
Een borrel bestaat natuurlijk uit verschillende biologische kazen van eigen erf. Verschillende zoutjes, bier, wijn en sap.
Tijdsduur: in overleg
Prijsindicatie: €15,- p.p

IMG_1105IMG_1103

Kaasproeverij
Kazen van eigen erf proeven met het verhaal erbij.
Tijdsduur: vanaf 15 minuten
Prijsindicatie: € 8,50 p.p.

Kaasproeverij in molen

Diner
Diner kunnen wij via een cateraar organiseren
Prijs en tijdsduur in overleg.

catering

Geschenkpakket
In overleg kunnen wij een presentje maken voor de aanwezigen dat ze krijgen bij vertrek. Een stukje kaas van eigen erf, een fles echte verse melk, een pakket met bier en kaas, etc. Vanaf-prijs per pakket.
Prijsindicatie: € 2,95

pakketje fleecedoekGeschenktas groot en klein (te vullen naar keuze)IMG_1098

Rondleiding
Ronde over het bedrijf bij de dieren en in de stallen waar we vertellen over de bedrijfsvoering, biologisch boeren, het strobalenhuis, kaas maken, kringloop-landbouw, etc.
Tijdsduur: 0,5 – 1,5 uur
Prijsindicatie: € 95,00

rondleiding

Workshop kaas maken
Je eigen kaas maken, rondleiding over het bedrijf en kaasproeverij. Prijs is per persoon met een minimum van 10 personen.
Tijdsduur: 3 uur
Prijsindicatie: € 37,50

workshop

Verhaal van de locatie
De plek waar nu biologische boerderij De Groene Griffioen staat kent een lange geschiedenis. Niet alleen de boerderij maar ook daarvoor. De familie Van Loon (waar een museum van is in Amsterdam) had op deze een buitenhuis met o.a. dierentuin. Er heeft hier eerder ook al een Wendela gewoond.
Tijdsduur: 15 minuten
Prijsindicatie: € 25,00

Oude landkaart

Melksalon
In de MelkSalonmolen kunt u ervaren hoe bijzonder ons cultuurproduct melk is, met uitzicht op het weiland: Hoe ontstaat melk,haar smaak en de producten die van haar worden gemaakt. In de carrousel zijn ook tal van andere activiteiten mogelijk. Met maximaal 40 personen per ronde geschikt voor bijvoorbeeld een kennismaking, speeddate of brainstorm. Ook te integreren voor de vergadering/meeting van het bedrijf! De MelkSalon Molen is ontstaan uit het ontwerpproject De MelkSalon van Sietske Klooster. Architecte Marjolijn Guldemond ontwierp dit architectuurtuig.
Tijdsduur: 0,5 – 1 uur
Prijsindicatie: € 175,00

De Mobiele MelkMolen DSCN2071 dekaart

Maatwerk
In overleg kunnen wij op maat andere activiteiten organiseren of integreren. Nep-koe melken, een tocht over de Vecht, etc. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Prijs en tijdsduur in overleg.