Laat wat van je horen

 
 

Vragen, opmerkingen, klachten en complimenten

Voor vragen, opmerkingen, complimenten en klachten zijn wij op verschillende manieren te bereiken. Wij hopen dat mensen het voort zeggen als ze tevreden zijn (tegen ons zeggen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.) Wij hopen vooral dat mensen het ook tegen ons zeggen als ze niet tevreden zijn. Dit helpt ons om te kunnen verbeteren en zo kunnen wij ook achterhalen en/of uitleggen waarom iets gebeurd is. Voor nieuwe dingen of op-maat arrangementen staan wij open, samen zorgen we voor een leuk uitje!


Klik hier als je direct wil mailen, of bel Wendela: 06-421 645 33.Stinkend rijk worden (stage/vrijwilligerswerk)

Wil je zelf proeven van het leven op De Groene Griffioen? Tussen de koeien, kazen en lekker buiten bezig zijn? Wij bieden een fijne en leerzame werkplek en kunnen jouw hulp heel goed gebruiken op het erf. Stinkend rijk worden kun je hier zeker. Niet rijk in de zin van geld, maar wel rijk aan informatie, rust, dierenliefde, gezondheid en een natuurlijke omgeving. Dat is tegenwoordig heel veel waard. We zoeken mensen die voor een langere periode willen werken op de boerderij.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Aequor.


Interesse? Stuur een e-mail  met je motivatie en cv en geef aan wanneer je bij ons aan de slag wilt.


Openingstijden

Dinsdag 10:00 - 12:00

Vrijdag: 15:00-18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op afspraak


Voor een rondleiding en de boerderij-educatie is bellen of mailen ook de beste manier voor een afspraak


Route

Wij zijn wandelend, per auto, (ov-)fiets en boot goed te bereiken.


Auto


Klik hier voor een op maat routebeschrijving met foto’s!


OV

Met het openbaar vervoer reis je tot NS-station Weesp en vervolgens per OV-fiets (ruim 10 minuten) of te voet (30 minuten) langs de Vecht. Met de bus reist u naar Muiden P&R of Mariahoeve en is het ook een wandeling van bijna 30 minuten. In overleg kunnen wij in bepaalde gevallen voor vervoer zorgen.


Auteursrecht/copyright

Wil je foto’s of andere inhoud gebruiken? Neem contact met ons op. Op alle content berust auteursrecht/copyright en is eigendom van De Groene Griffioen. De meeste foto’s zijn gemaakt door De Groene Griffioen. Enkele foto’s door fotografen Jeroen Simons, Gabor de Man en Louis Bouwman.

 

Tevreden? Zeg het voort! Niet tevreden? Kom (boos) terug!

Wil je ons bezoeken voor een rondleiding, een stukje kaas, verse melk, een (bedrijfs)uitje of zelf aan het werk op de boerderij? Laat het ons weten!

Contact:

Wendela Griffioen-Bogerd

Lange Muiderweg 18a
1382LA Weesp

06-421 645 33

E-mail: info@degroenegriffioen.nl