Al maanden worden bijeenkomsten en evenementen voor grotere groepen geannuleerd. Het videobellen zijn we nu wel zat. Elkaar in het echt ontmoeten is fijner dan spreken via een scherm. Maar in coronatijd komen we liever buiten bijeen dan in een saai (thuis)kantoor of afgesloten ruimte.

Dat biedt kansen. In onze vrijloopstal is geen rund te bekennen. Hier geen koeienvlaaien, maar schone houtsnippers op de vloer. Op de ruime 300m2 vind je nu geen ligbedden voor 60 melkkoeien, maar grote hooibalen in theateropstelling, met 1,5 meter afstand. Er is wifi en een projectiescherm. Kortom, een onderscheidende locatie, waar meer dan 60 dames en heren makkelijk passen.

In Nederland hebben we typische zomers. Het is hier altijd wat. Te heet, te nat, te klam. In onze tijdelijke evenementenschuur valt niets te klagen, mits je geen hoge hakken of een net pak aan hebt. Je zit beschut voor regen en hete zon. Rond melktijd lopen de koeien langs de houtsnippers naar of van het land. Ze zullen wel vreemd opkijken als hun winterplek bezet wordt door pratende mensen. Maar ach, koeien vermaken zich altijd prima. En wij – en ons vee – verwelkomen je graag in de stal annex vergaderschuur, workshopruimte of plek voor een stemmig afscheid. Kortom, voor een coronaproof bijeenkomst.