Boy en Wendela van De Groene Griffioen zijn (per 1 mei) op zoek naar:

Gastvrouw/Gastheer boerderijwinkel
circa 15 uur per week

 

Het betreft een parttime functie waarbij je zelfstandig het winkelwerk op vaste dagen kan verzorgen en in overleg een dagdeel meewerkt op de boerderij om goed gevoel te krijgen met de melkveehouderij.
De functie kan uitgebreid worden door ook als educatieboer(in) op te treden en educatie voor scholen te verzorgen. Dit is afhankelijk van de aanvragen.

Het werk in de winkel betekent dat je enthousiast bent, je thuis voelt in de verkoop van de ambachtelijke (streek) producten, dat je gevoel hebt voor service en dat je in staat bent om een band op te bouwen met vaste klanten.

Als educatieboer(in) draag je zorg voor de ontvangst van groepen. Je kunt het verhaal van de Groene Griffioen overbrengen en ook zorg dragen voor hygiëne en veiligheid. Je bent je in staat om zelfstandig een hele klas te begeleiden en te enthousiasmeren. Het klaarzetten en opruimen van de zaal/materialen hoort hier ook bij. Concreet gaat dit over rondleidingen en workshops kaas maken.

Wij zoeken
Een energieke medewerker die aansluiting heeft met ambachtelijke producten en verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar werkgebieden. Je werkt gestructureerd en bent een representatie van waar de Groene Griffioen voor staat. Je hebt aandacht voor details en zorgt voor een nette, geordende werkomgeving.

Functie eisen

  • Je hebt gevoel voor ambachtelijke voeding, verkoop en service

  • Je bent een zelfstandige, verantwoordelijke werker

  • Je hebt oog voor detail en kunt het overzicht behouden

  • Je bent enthousiast en proactief

  • Je doet je werk met passie

Wij bieden

Een veelzijdige functie op een prachtige locatie met passende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een parttime functie. Je werkt binnen de winkeltijden op woensdagmiddag (13-17u), vrijdag (10-14u) en om de week op zaterdag (10-16u). Opstarten en afsluiten komen daar (deels) bij. Daarnaast is het werk als educatieboer(in) afhankelijk van de boekingen, dit gaat in overleg met jou.

Bij vragen/interesse stuur Wendela een email: info@degroenegriffioen.nl of kom langs in de boerderijwinkel!