Boy en Wendela van De Groene Griffioen zijn (per januari) op zoek naar:

Gastvrouw/GastheerKlik voor pdf
circa 15 uur per week


Het betreft een parttime functie waarbij je zowel zelfstandig het winkelwerk op vaste dagen kan verzorgen als het optreden als gastvrouw/gastheer en (potentiele) huurders van de Acapellazaal kan ontvangen en rondleiden.

Het werk in de winkel betekent dat je enthousiast bent, je thuisvoelt in de verkoop van de ambachtelijke (streek) producten, dat je gevoel hebt voor service en dat je in staat bent om een band op te bouwen met vaste klanten.

Als gastvrouw/gastheer draag je zorg voor de ontvangst van (potentiele) huurders van de ‘Acapellazaal’. Je kunt het verhaal van de Groene Griffioen overbrengen en ook zorgdragen dat de zaal klaar is voor ontvangst en na afloop van het bezoek de zaal weer opruimen.

Wij zoeken
Een energieke medewerker die aansluiting heeft met ambachtelijke producten en verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar werkgebieden. Je werkt gestructureerd en bent een representatie van waar de Groene Griffioen voor staat. Je hebt aandacht voor details en zorgt voor een nette, geordende werkomgeving.

Functie eisen

  • Je hebt gevoel voor ambachtelijke voeding, verkoop en service

  • Je bent een zelfstandige, verantwoordelijke werker

  • Je hebt oog voor detail en kunt het overzicht behouden

  • Je bent enthousiast en proactief

  • Je doet je werk met passie

Wij bieden
Een veelzijdige functie op een prachtige locatie met passende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een parttime functie. Je werkt binnen de winkeltijden op woensdagmiddag (13-17u), vrijdag (10-14u) en om de week op zaterdag (10-16u). Opstarten en afsluiten komen daar (deels) bij. Daarnaast is het werk voor de verhuur van de zaal afhankelijk van de boekingen, dit gaat in overleg met jou. Rondleidingen en (kaas)workshops kunnen daar ook onder vallen als je dat zou willen.

Voor vragen kun je terecht in de boerderijwinkel.

Bij interesse stuur Wendela een email: wendela@degroenegriffioen.nl