Verhuurlocatie


In het hart van het strobalenhuis bevindt zich de multifunctionele ruimte ‘Acapella’. De naam van deze zaal is te herleiden naar het verleden en heden: op de plek waar nu de Groene Griffioen staat heeft vroeger een klooster gestaan met de naam Huis te Capelle. Daarnaast is Acapella een muziekterm – zingen zonder instrumentale begeleiding – en past daarom goed bij de hedendaagse muziekfunctie die de zaal ook heeft.

De Acapellazaal (60 m²) is te huur voor teambuilding, workshops, vergaderingen, debatavonden, yoga, receptie, ‘heisessie’, persmoment en een professionele muziekopname. De ouderwetse stalraampjes en bijzondere vorm van de ruimte maken Acapella stijlvol. Een aparte keuken en serre zijn praktisch bij zelfvoorziening en bijvoorbeeld het splitsen van groepjes (bij vergadering) of het opstellen van een lopend buffet. Het is mogelijk om de winkel erbij of apart te huren. De inventaris is van degelijk en duurzaam materiaal, veelal zelf gemaakt en design. In de zaal ligt een eikenvloer met vloerverwarming en er is natuurlijke ventilatie. De maximale capaciteit is 45 personen.

Indicatie van de tarieven (ex btw):

Acapella zaal (inclusief keuken en serre)

€250 per dagdeel (4 uur)

€400 per dag (8 uur)

Extra uren: €50 per uur

Winkel

€75 per dagdeel (4 uur)

€150 per dag (8 uur)

Extra uren €17,50 per uur

Inbegrepen: Wifi, parkeergelegenheid 

Lunch

Tijdens uw bijeenkomst in onze Acapellazaal serveren wij graag een boerenlunch. Met uiteraard kazen, melk en karnemelk van eigen erf, aangevuld met brood en beleg van lokale producenten. 

Prijsindicatie: €15,- p.p. 

Borrel

Een borrel na een geslaagde bijeenkomst? Ook dat kan! Naast wijn, bier en sap serveren wij diverse zoutjes en blokjes kaas van eigen erf. 

Tijdsduur: in overleg

Prijsindicatie: €15,- p.p

Kaasproeverij

Proef de biologische kaas van eigen erf en hoor het verhaal achter de bereiding. Hoeveel liter melk is er nodig voor 1 kilo kaas? En hoelang rijpt een belegen kaas?  
Tijdsduur: vanaf 15 minuten

Prijsindicatie: € 8,50 p.p.

Geschenkpakket

De aanwezigen van uw bijeenkomst een leuk aandenken of bedankje geven? Zeer attent. Denk aan een stuk kaas, een fles verse melk, of een pakket met lokale biertjes. Wij denken graag met u mee!

Prijsindicatie: vanaf € 2,95

Rondleiding

Tijdens een rondje over het erf vertellen we over onze biologische bedrijfsvoering, het vee, kaasmaken en kringlooplandbouw. En we laten geen vraag onbeantwoord.
Tijdsduur: 0,5 – 1,5 uur

Prijsindicatie: € 95,00

Even iets anders?

Wil je tijdens een lange dag vergaderen een leuke break? Boek dan een workshop kaasmaken. In 1,5 uur tijd bereiden we mozzarella, waarvan we uiteraard een hapje proeven. Vanaf 10 personen. 

Prijsindicatie: € 15 p.p.