Verhuurlocatie


In het hart van het strobalenhuis bevindt zich de multifunctionele ruimte ‘Acapella’. De naam van deze zaal is te herleiden naar het verleden en heden: op de plek waar nu de Groene Griffioen staat heeft vroeger een klooster gestaan met de naam Huis te Capelle. Daarnaast is Acapella een muziekterm – zingen zonder instrumentale begeleiding – en past daarom goed bij de hedendaagse muziekfunctie die de zaal ook heeft.

De Acapellazaal (60 m²) is te huur voor teambuilding, workshops, vergaderingen, debatavonden, yoga, receptie, ‘weisessie’, persmoment en een professionele muziekopname. De ouderwetse stalraampjes en bijzondere vorm van de ruimte maken Acapella stijlvol. Een aparte keuken en serre zijn praktisch bij zelfvoorziening en bijvoorbeeld het splitsen van groepjes (bij vergadering) of het opstellen van een lopend buffet. Het is mogelijk om de winkel erbij te huren (als deze niet open is). De inventaris is van degelijk en duurzaam materiaal, veelal zelf gemaakt en design. In de zaal ligt een eikenvloer met vloerverwarming en er is natuurlijke ventilatie. De maximale capaciteit is 45 personen.

Indicatie van de tarieven (ex btw):

Acapella zaal (inclusief keuken en serre)

€350 per dagdeel (4 uur)

€595 per dag (8 uur)

Extra uren: €60 per uur

Winkel

€175 per dagdeel (4 uur)

€250 per dag (8 uur)

Extra uren €25 per uur

Inbegrepen: Wifi, parkeergelegenheid 

Lunch

Tijdens jullie bijeenkomst in onze Acapellazaal serveren wij graag een boerenlunch. Met uiteraard kazen, melk en eieren van eigen erf, aangevuld met brood van de bakker en beleg uit de boerderijwinkel.

Prijsindicatie: €19,50 p.p. 

Borrel

Een borrel na een geslaagde bijeenkomst? Vanuit de serre  kijk je zo op de polder met groentetuin en koeien in de wei. Heerlijk met een glaasje en diverse hapjes en blokjes kaas van eigen erf. 

 Prijsindicatie: €19,95 p.p

Kaasworkshop

Wil je een originele én smaakvolle vergaderbreak? Maak zelf kaas, gemaakt met de biologische melk  van eigen koeien. Naturel én kruiden , die we na afloop direct proeven!
Tijdsduur: 1,5-2,5 uur

Prijsindicatie: € 375,-

Geschenkpakket

Geef je team een aandenken of bedankje met een origineel geschenkpakket. Denk aan een stuk kaas, een fles verse melk, of een pakket met lokale biertjes. Wij denken graag met u mee!

Prijsindicatie: vanaf € 2,95

Rondleiding

Tijdens een rondje over het erf vertellen we over onze biologische bedrijfsvoering, het vee, kaasmaken en kringlooplandbouw. En we laten geen vraag onbeantwoord.
Tijdsduur: 0,5 – 1 uur

Prijsindicatie: € 95,-

Pilates workshop 

In deze workshop doe je samen met Wendela verschillende oefeningen om je bewust te worden van je ademhaling, houding en een sterk centrum. Ervaring is niet nodig. Buiten of binnen, wat je zelf wilt.

Prijsindicatie: € 95,-