Koeiendans

Op zaterdag 4 april mochten onze koeien weer voor het eerst naar buiten. Helaas kon er vanwege corona geen publiek aanwezig zijn, vandaar dat we een vriend met een drone gevraagd hadden de koeiendans te filmen. Van bovenaf zie je niet elke sprong of huppel, maar je ziet wél goed hoe enthousiast de kudde is als ze het weiland inloopt. We hopen op een mooi weideseizoen!

Extra open

De gekke omstandigheden rondom corona hebben ons doen besluiten een extra middag de boerderijwinkel open te doen: woensdagmiddag van 13.00-17.00 uur. Klanten kunnen daardoor meer verspreid over de week bij ons terecht, waardoor lange rijen buiten worden voorkomen. Ook hebben wij zo wellicht meer kans om onze voorraden bij te vullen. We doen ons best om overal voldoende van te hebben (zoals zuivel en eieren), maar mocht u verzekerd willen zijn van een product kunt u dit het beste reserveren via wendela@degroenegriffioen.nl.

Dus zegt het voort: De Groene Griffioen is voorlopig ook op woensdagmiddag open!

Corona: boerderijwinkel blijft open

In deze bijzondere coronatijd blijft onze boerderijwinkel gewoon open. Wél hebben we aan de hand van de maatregelen die het RIVM voorschrijft de regels iets aangescherpt: er mag één klant (of één gezin) tegelijk binnen staan, de rest mag buiten wachten. Als winkelmedewerkers dragen we handschoentjes en regelmatig nemen we het pinapparaat, de kassa en deurklink af met alcohol. Ook hebben we de toonbank verbreed, waardoor er zeker 1,5 meter tussen klant en medewerker is. Zo kunt u gerust genieten van onze zuivel, kaas, vlees en overige producten.

We hopen dat u de lokale ondernemers blijft steunen in deze moeilijke tijd. Niet alleen ons: denk ook aan andere Weesper ambachten, ondernemers en winkels. Steun ze door lokaal te kopen, hun berichten en oproepen te delen in je eigen netwerk of door gewoon een lief kaartje te sturen. We doen dit samen. Sterkte allemaal!